Sankt Hans

Præstegårdshaven i Pedersborg danner igen i år rammen om en stor og hyggelig havefest med spisning, underholdning, bålsang og stemningsfuld afslutning i kirken.

Tilmelding til spisningen er udsolgt, men man kan medbringe egen mad og købe drikkevarer i boderne.

Underholdning ved

Bobo Moreno – Bo Stief – Ole Kock Hansen
Dansk trio i verdensklasse

Tre stærke mænd viser følelser og spilleglæde i en trio, der er lige så vellydende som den er simpel: vokal, piano, bas. Uden sikkerhedsnet spiller de, med stor spontanitet, musik i verdensklasse og skaber koncerter, der både byder på grovswing og knappenålsstemning.

Genremæssigt befinder de sig mellem det bedste fra Pop, Rythm&Blues og Jazz, med et sangvalg, der spænder over Hendrix, Lennon, Joni Mitchell og Cole Porter.

Bobo Moreno har i de sidste tyve år vist sig som en af de største sangere herhjemme. Ole Kock Hansen og Bo Stief har siden midttresserne været toneangivende ikoner på musikscenen.

Siden 2007 har deres koncerter begejstret publikum i Danmark, Sverige og Frankrig. 2010 bød på den meget roste CD 50 Ways To Leave Your Lover, som blev vel modtaget af både anmeldere og lyttere.

Program med ca tider:

17.30 Haven åbner for gæster

18.30 Spisning

20.00 Underholdning

21.15 Bålet tændes

22.15 Midsommerandagt i Pedersborg kirke

Der sælges økologisk kaffe og te, samt hjemmelavede vafler og forskellige drikkevarer til rimelige priser og overskuddet går bl. a. til Cafe inTro.

Skulle du have lyst til at give en hånd med i en af boderne, kan du henvende dig til Lars Poulsen på tlf 57830534.