Præst søges

Bromme og Pedersborg kirker søger ny præst med start 1. marts 2023.

Vi er heldige at vi i vakanceperioden har fået tildelt Susanne Rousing som konstitueret sognepræst og håber at Susanne får lov til at blive hos os lige indtil den nye præst kan tiltræde.

Præsteboligen er i fuld gang med en større renovering og forventes indflytningsklar medio februar 2023.

Stillingsopslaget vil kunne ses på kirkeministeriets hjemmeside fra 6. december med ansøgningsfrist den 27/12-2022.

Præst med hang til diakoni

i tråd med Jesu kærlighed og omsorg for næsten og den Gudskabte planet ønsker vi en præst, som

• er teologisk velfunderet og rummelig i sine holdninger
  • kan formidle evangeliet i et nutidigt og vedkommende sprog for mennesker i alle aldre
  • er med på at indgå i et smidigt og inspirerende samarbejde med begge kirkers menighedsråd, personale og frivillige
  • vil engagere sig i arbejdet med de unge bl.a. kommende konfirmander og minikonfirmander
  • ønsker at betjene ethvert medlem af folkekirken uden at skele til køn, ægteskabelig status eller seksuel orientering.

Vi tilbyder den kommende præst en aktiv og levende menighed, der med mange frivillige vil bakke op om aktiviteter og sikre at ikke alt ligger på præstens skuldre.

Vi elsker sang og medindflydelse.
Vi tænker grønt og økologisk så vidt det er muligt!

SANG – menigheder med stor sangglæde og gerne nyere salmer

SANG – Kirkens 3 kor og babysalmesang

SANG – Sangcafe den første torsdag i måneden

SANG – Sankt Hans med fællessang

Vi holder højmesse hver søndag i begge kirker

Præsteboligen har 8 værelser fordelt på 290 m2. Boligen er opvarmet med jordvarme og kontoret har egen indgang i nordsiden når renoveringen er færdig.