Jubilæumsreception 19/8

Pedersborg og Bromme kirker afholder jubilæumsreception for Annie og Lars Poulsen den 19/8-2018

Den 15. august 1993 indstillede menighedsrådene en ny præst, Lars Poulsen til stillingen i Pedersborg og Bromme pastorat. Heldigvis fulgte kirkeministeriet indstillingen og vi fik ikke bare en præst, men med Annie også en engageret præsteægtefælle.

Med mottoet ”Tag imod hinanden – Tag jer af hinanden”, har de i 25 år budt på masser aktiviteter i kirker og sognegård for både børn, unge og familier og ældre. Gudstjenester der gennem menighedsmøder er tilpasset menighedens ønsker, sogneaftner med foredrag, sang og andagter, menighedsudflugter i bus, kirkebakkebil, kirkekaffe, Skt. Hans og masser af andre ”nye” tiltag satte det nye præstepar i gang. Hele tiden med fokus på det kirkelige indhold og med øje for at de frivillige, der gerne ville give en hånd med, også fik plads til det og fik lov til at styre aktiviteten.  

Annie og Lars’ umiddelbare åbenhed og varme og energi smitter, og da det sidste skud på stammen af aktiviteter skulle søsættes, var det heller ikke svært at finde de 35-40 frivillige, der skulle til for at starte Cafe InTro. 

Folkekirkens diakonale café, der både fungerer som cafe, men også som et værested, hvor der er tid til morgensang og tid til en snak over en kop økologisk te eller kaffe, er nok det bedste udtryk for hvordan vi sammen tager os af hinanden. 

Vi, der har været med i de fleste af årene, kan godt se, hvad det er, der virker. Man skaber ikke en levende og glad kirke ved at sætte noget i gang, hvis man ikke selv brænder for evangeliet og går forrest. At være præst og præstekone i 25 år, stort set alle døgnets timer og alle ugens dage, kan kun lade sig gøre, hvis man er velsignet med særlige talenter. Vi er i menighedsrådene taknemmelige for, at det blev netop her i Pedersborg og Bromme kirker at Annie og Lars blev kaldet til at virke.

Det vil vi gerne markere og fejrer derfor jubilæet med en reception i sognegården, hvor alle er velkomne. 

Dagen vil som alle andre søndage starte med højmesser. Først i Bromme kirke og dernæst i Pedersborg kirke.

Efter højmessen i Pedersborg kirke vil der være fælles frokostbord i sognegården kl. 11.45.