Genåbning – gudstjenester

I 2. fase af Danmarks genåbning efter corona-epidemien holder vi gudstjenester med begrænset deltagerantal ( 37 kirkegængere i i Pedersborg kirke og 17 i Bromme kirke) og med 2 meters afstand mellem deltagerne. Dog kan kirkegængere med daglig nær kontakt sidde tæt i kirken. Afstandskravet på 2 meter er gældende, hvis vi synger, og synges skal der! Først om Kristus der fra sin plads ved Faderens højre side er os alle nær og derefter søndagssalmer om troen og håbet og kærligheden. Altså gudstjeneste Kristi Himmelfartsdag i Bromme kl 9 og Pedersborg kl 10:30 samt søndag samme tider.

Sundhedsmyndighedernes afstandskrav skal overholdes, og det kan blive nødvendigt af afvise nogen ved døren. Hvis du på forhånd ønsker at vide, at der er plads til dig, kan du med fordel tilmelde dig gudstjenesten på lpo@km.dk eller 5783 0534. Du får svar inden gudstjenesten. Viser tilmeldingerne for stort deltagerønske, vil vi tilbyde flere gudstjenester.

Vær opmærksom på, at covid-19 smittede personer skal isolere sig hjemme.