Velkommen til kirkerne i Bromme og Pedersborg

Sangcafe 3/2 er AFLYST
Næste søndags gudstjeneste er som de plejer
Bromme kl 9.00
Pedersborg kl 10.30

Vi glæder os i denne tid.
Vi må holde gudstjenester
og der er ingen begrænsninger i antal gæster.
Vi skal dog vise coronapas ved de store arrangementer og
bruge mundbind ved ind- og udgang!

Se månedens annonce
Januar 2022

December 2021

Konfirmationsforberedelse 2022/2023; konfirmation 2023:

Efter sommerferien bliver 8. klasse fra Pedersborg Skole inviteret til en indskrivningsgudstjeneste i Pedersborg Kirke; tidspunkt fastlægges senere. Andre interesserede kan kontakte pedersborg.sogn@KM.DK for information om indskrivning og aftale om konfirmation.

Den enkelte familie kan vælge konfirmation i Pedersborg Kirke Bededag fredag den 5. maj 2023 eller søndag den 7. maj 2023.

I starten af året 2023 afholdes et forældremøde hvor behov for antal konfirmationsgudstjenester diskuteres og mulige tidspunkter fastlægges. Erfaringsmæssigt er der mange der vælger Bededag, hvorfor prioritering af ønsker er nødvendig. Ved mødet afleverer familien sine ønsker og vil typisk før vinterferien få sit konfirmationstidspunkt at vide.

Tjek øvrige nyheder på Facebook   eller i FB gruppen

eller på sogn.dk Pedersborg  eller Bromme

Har du set kirken indefra?
Klik her på google maps!

Pedersborg kirke indefra