Velkommen til kirkerne i Bromme og Pedersborg

Gudstjenester søndag
Bromme kirke kl 9.00
Pedersborg kl 10.30

Den 29. maj 2022 siger vi farvel og tak til vores fantastiske præstepar Annie og Lars Poulsen

Kom og vær med til at gøre dagen festlig. Vi holder gudstjenester i
Bromme kirke kl. 9.00 og Pedersborg kirke kl. 10.30.

Afskedsreception i Sognegården kl. 12.00 med lettere anretning, sange og taler.

Alle er velkomne

Sangcafe første torsdag i september
kl 10.00 i sognegården i Pedersborg.
Kaffe med rundstykke koster 20 kr.

Se månedens annonce
Maj 2022

Konfirmationer 2023

Efter sommerferien bliver 8. klasse fra Pedersborg Skole inviteret til en indskrivningsgudstjeneste 4/9 kl 10.30 i Pedersborg Kirke. Vi håber at se alle konfirmander og deres forældre. Efter gudstjenesten serveres der kaffe og saft i sognegården og der orienteres om undervisningen.

Andre interesserede kan kontakte pedersborg.sogn@KM.DK for information om indskrivning og aftale om konfirmation.
Den enkelte familie kan vælge konfirmation i Pedersborg Kirke St. Bededag fredag den 5. maj 2023 eller søndag den 7. maj 2023.

I starten af året 2023 afholdes et forældremøde hvor behov for antal konfirmationsgudstjenester diskuteres og mulige tidspunkter fastlægges. Erfaringsmæssigt er der mange der vælger Bededag, hvorfor prioritering af ønsker er nødvendig. Ved mødet afleverer familien sine ønsker og vil typisk før vinterferien få sit konfirmationstidspunkt at vide.

Tilmelding kan enten foretages ved ovennævnte indskrivningsgudstjeneste eller elektronisk på https://personregistrering.cpr.dk/personregistrering/konfirmation
Tilmelding underskrives af begge indehavere af forældremyndighed.

Tjek øvrige nyheder på Facebook   eller i FB gruppen

eller på sogn.dk Pedersborg  eller Bromme

Har du set kirken indefra?
Klik her på google maps!

Pedersborg kirke indefra

Folder om Pedersborg kirke – for de historieinteresserede –