Cafe InTro

Den økologiske Café og Værested ligger i Absalonsgade 9.
Åbent mandag til fredag kl 9.30 – 16.30. Alle er velkomne. Morgensang kl 10.00.

Filterkaffe med opfyldning 10 kr.
Alt er økologisk og cafeen har guldmærket i økologi. Den nyligt opgjorte økologiprocent nåede op 99 %.
Cafeen har sy og strikkeaktiviteter og tilbyder hjælp med tøjreparation.
Datastuen kan frit benyttes og der er fri Wi-Fi i cafeen.
I datastuen tilbydes efter aftale hjælp til brugen af smart phones og bærbare computere.
Mulighed for samtale med en folkekirkepræst onsdag formiddag og fredag eftermiddag. Kontakt til socialrådgiver og hjemmesygeplejerske kan etableres.

DSC_0067Der er lukket på helligdage.
Tlf til Cafeen er 57804800. email: post@cafeintro.com

Café InTro er en folkekirkelig café – et værested for alle – med plads til samtale og nærvær. Caféen åbnede 30/11-2012 og drives af frivillige med tilskud fra menighedsråd, kommune, fonde og private donorer.

Caféen er økologisk med mange lokalt producerede fødevarer. Importerede råvarer er så vidt muligt fair trade certificerede. Rengøringsmidler mm er svanemærkede.

guld økoI april 2013 opnåede caféen fødevarestyrelsens økologiske GULDSPISEMÆRKE som hidtil eneste café på Sjælland udenfor København.

Billeder fra loppemarked

loppemarked 5